ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО

ЦАР САМУИЛ

Традицијата на лекување во хидротермалниот медицински центар
ЦАР САМУИЛ, уште познат и како Бања Банско, се заснова на
благотворните дејства
на термоминералната вода која е од есенцијално значење
во процесот на физикална рехабилитација.

Комплексот вклучува:

Овие два сектори нудат широк спектар на услуги и содржини,
по највисоки стандарди.
Со почит кон традицијата. Во чекор со модернотo.
Со помош на природата. Во служба на медицината.

МЕДИЦИНА РЕЦЕПЦИЈА

ХОТЕЛ РЕЦЕПЦИЈА

Нашите услуги

Физикална терапија
Ординација по ортопедија
Биохемиска лабораторија
Ексклузивни услуги

Контактирај нѐ

  Блог

  Uncategorized

  “ЦАР САМУИЛ” ДОБИТНИК НА ПЕХАР ЗА “ВРВНО НИВО НА РАЗВОЈ НА БАЊСКИОТ И МЕДИЦИНСКИОТ ТУРИЗАМ” ВО НОВИ САД

    “ЦАР САМУИЛ” ДОБИТНИК НА ПЕХАР ЗА “ВРВНО НИВО НА РАЗВОЈ НА БАЊСКИОТ И МЕДИЦИНСКИОТ ТУРИЗАМ” ВО НОВИ САД   Хидротермалниот медицински центар „ЦАР САМУИЛ“, бања Банско ја заокружи оваа година со бројни награди и признанија што ги освои на гала настанот „Вечер на шампиони“ што минатата недела се одржа во Нови Сад, Србија во […]

  Car Samuil

  0 Comments

  Uncategorized

  41 година ЦАР САМУИЛ – новиот лик на познатата лековита бања

    41 година ЦАР САМУИЛ – новиот лик на познатата лековита бања   Овој месец хидротермалниот медицински центар ЦАР САМУИЛ, бања Банско ја раситнува петтата декада и прославува 41 година од своето постоење. Последните неколку години овој бисер на бањскиот туризам кај нас, интензивно го менува и модернизира својот лик, со цел на своите корисници […]

  Car Samuil

  0 Comments

  Uncategorized

  ЕХОГРАФСКА ДИЈАГНОСТИКА НА МУСКУЛО-СКЕЛЕТНИОТ СИСТЕМ СО НАЈСОВРЕМЕН PHILIPS AFFINITY 30 ВО „БЕЛИОТ ЦВЕТ“

  ЕХОГРАФСКА ДИЈАГНОСТИКА НА МУСКУЛО-СКЕЛЕТНИОТ СИСТЕМ СО НАЈСОВРЕМЕН PHILIPS AFFINITY 30 ВО „БЕЛИОТ ЦВЕТ“   Напредната и најсовремена апаратура достапна во ординацијата по ортопедија ПЗУ „БЕЛИОТ ЦВЕТ”, во рамки на хидротермалниот медицински центар „Цар Самуил”, значително го подобрува корисничкото искуство на нивните пациенти. Една од исклучително значајните услуги која што стручниот медицински тим во „БЕЛИОТ ЦВЕТ” им […]

  Car Samuil

  0 Comments

  mk_MKМакедонски јазик