ТЕРАПЕВТСКИ БАЗЕНИ СО ТЕМПЕРАТУРА ОД 34°C И 40°C

ТЕРАПЕВТСКИ БАЗЕНИ СО ТЕМПЕРАТУРА ОД 34°C И 40°C

Терапевтскиот базен помага при лекување на сите невролошки болести, ревматски состојби, гинеколошки заболувања итн. Терапевтските базени се користат по препорака на доктор во зависност од дадената дијагноза, во контекст на заздравување и превенција, во времетраење од 15 мин, 30 мин, 40 мин.

mk_MKМакедонски јазик